Automate your Marketing
with Womplify




 
My_De Collection

By: deleila fenz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 10-Jul-2009 09:42 Email | Share | | Bookmark
KURUNG MODEN..

ct faizah
yus ~ baju
yus ~ kain

Last week...
siap gak baju membe, ct faizah.. baju kurung moden berzip belakang, kain selisih depan..
baju ni kiranya senang juga nak jahit sbb jenis kain dia tak licin.. nampak tak leher dia?? stail 'leher air mata'.. suka ngan leher cam gini....




Satu lagi.. baju kale biru ni pun baju kurung moden juga... baju ni yus punye.. cantek kainnya.. cuma baju ni tak de zip, sbb tuan punya badan.. nak leher ala kurung biasa.. so wat le cam gini.. tangan pulak kasi stailo skit.. lengan tu kasi kain warna plain.. then kat tangan kasi sambung kain asal.. buh butang, nampak elegen laa skit..
Kainnya pula, kain susun belakang tu... tapi gambar tunjuk belah depan jer laa.. maaf kualiti gambar kurenggg skit...





Wednesday, 1-Jul-2009 18:14 Email | Share | | Bookmark
KEBARUNG BIASA...

 

Bertemu kembali...

Baru sebentar tadi aku menyiapkan baju seorang teman...
Dia menempah sepasang kebarung biasa.. dengan kain selisih kiri...
Baju nya seperti yang ada di gambar tu laa...
kain.. tak amik gambar.. sebabnya colour sama jer dengan baju..

Untuk sepasang Kebarung biasanya ni... upahnya hanyalah RM38.00




Menyusul tak lama lagi... update untuk baju-baju yang telah lama terperap.. baru jer siap..


Sunday, 14-Jun-2009 09:03 Email | Share | | Bookmark
Balik kampung... ooo Balik kampung.. hati girang

ummi & irfan
irfan & mama
ngan adik2
View all 6 photos...
Salam semuanya...
bertemu kembali... actually.. saya baru balik bercuti.. balik kampung meh..
jauh bah nun di negeri bawah bayu..
memang seronok balik bah.. sbb bule jumpa mama dan bapa yang tercinta.. dan juga saudara mara yg tersangat kurindui..
tapi yang tak bestnya masa balik kampung tu.. ari ketiga aku demam.. mula-mula batuk.. pas tu demam..
tapi aku bertahan juga.. pada hari ke-empat.. aku ngan family pegi berjalan ke pitas tempat kerja adik ku yang kelima.
planning kami nak pegi ke simpang mengayau.. tapi dalam perjalanan terjadi perkara yang tidak diduga.. kereta adik ku ditimpa kemalangan kecil.. tayarnya tercabut.. waaa... terkejut kami pada ketika itu..

ni ada gambar2 percutian kami semasa di kampung..

10hb jun.. masa untuk balik..
rasa berat hati je nak balik..
tapi apakan daya.. cuti dah nak abes... tapi kerja aku tak abes2.. huhu.. kertas peksa tak abes semak lagi... pas tu baju tempah pun blom siap semuanya...
minggu pertama bukak skul mesti aku bizi..
harap2 aku sempat menyiapkan semua kerja dalam minggu pertama nih..
oke laa..

ada kerja nak buat.. masa nak bukak blog.. banyak idea datang.. tapi masa nak menaip tu semuanya hilang...
oke.. jumpa lagii...


Saturday, 2-May-2009 14:06 Email | Share | | Bookmark
Lama tak update

Salam semua..
buat semua pengunjung my_de collection...
minta ampun banyak2 sbb stok kain tak dapat nak update skg nih..
camera kong laaa..

peh tu.. ada pula program len yg melanda..
huhuhu..
last 2 week pulun siapkan baju membe2 sempena Majlis Anugerah Cemerlang 5 Bintang.. kitaorg kena pakai uniform.. hehe.. so dlm masa seminggu lebih kena siapkan.. so terpaksa le memulun jahit petang malam.. hehe.. siang?? tak bleh sbb kerja laa pulakk..

then masa tu juga... c kecik kesayangan ku telah warded.. food poisoning bah..
kasian diaa.. semalam juga laa dok kat spital.. ciann bucuk ummi tu..
dlm masa yg sama my MIL pun warded jg.. denggi berdarah.. fuhhh... memacam hal kann..

then yg paling ku kagumi.. baju uniform sendiri.. wat kedah + kain belah jer..
start kul 7.30 pm.. aku gunting kain.. then siap dlm kul 3 pagi..
waaa.. terrer gak aku erkk.. lajussss jer..
yg penting siap.. tapi kualiti tetap di jaga..

ok laa ..
pelanggan2 yg dihormati...
bila camera dah siap akan ku tempek semua hasil keras tangan ku ini...
chowww..


Saturday, 15-Nov-2008 08:54 Email | Share | | Bookmark
Value Buy ~~ ladies' shoes Alfio Raldo collection

SL 10804
SL 10804
SL 10802
View all 4 photos...
NORMAL PRICE : RM79.90
NOW : RM39.90

1 1/2"
SIZE : 4,5,6,7,8,9


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net